ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι τρόποι πληρωμής της παραγγελίας σας είναι οι εξής:

1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Κάνοντας μια παραγγελία μέσω της Ιστοσελίδας και επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής “κατάθεση σε τράπεζα”, η παραγγελία σας μπαίνει σε αναμονή μέχρι να κάνετε την κατάθεση. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας. Αμέσως μετά την κατάθεση και για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας, μπορείτε να μας στείλετε τo καταθετήριο της Τράπεζας μέσω e-mail στο info@78strofes.gr και εφόσον γίνει διασταύρωση των στοιχείων σας από το λογιστήριο, η παραγγελία σας θα αποσταλεί εντός 24 ωρών ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Η κατάθεση των χρημάτων στην τράπεζα πρέπει πραγματοποιηθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας, σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία σας θεωρείται ακυρωμένη.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε το ακριβές ποσό της παραγγελίας είναι:

Τράπεζα Πειραιώς: GR 9101720930005093062271554 και Όνοματεπώνυμο Δικαιούχου:
(ΚΟΠΑΝΙΤΣΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα έξοδα αποστολής χρημάτων στην Τράπεζα επιβαρύνουν τον πελάτη.

2. Με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.78strofes.gr χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες i-bank e-commerce της Τράπεζας Πειραιώς καθως επίσης και την υπηρεσία online συναλλαγών της Piraeus Bank. Οι υπηρεσίες αυτές υποστηρίζουν οποιαδήποτε πιστωτική (credit), χρεωστική (debit) ή προπληρωμένη κάρτα (prepaid) των διεθνών σχημάτων VISA, MasterCard, Maestro. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήστε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, καθώς και τα τρία τελευταία ψηφία που βρίσκονται όπισθεν αυτής. Ως ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας, σε κάποιες κάρτες τραπεζών, θα σας ζητηθεί και ο τηλεκωδικός (e-code) που σας αποστέλλεται μαζί με την πιστωτική σας κάρτα. Αν τυχόν δεν τον θυμάστε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς με την τράπεζά σας για να σας τον υπενθυμίσει. Και πάλι σε περίπτωση που δεν θελήσετε να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία, μπορείτε να κάνετε την αγορά σας με την μέθοδο της τραπεζικής κατάθεσης.

Υποστηριζόμενες κάρτες:

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει για δική σας ασφάλεια να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα που κάνατε την παραγγελία σας και την ταυτότητά σας.

Σε περίπτωση που αδυνατείτε να παραλάβετε προσωπικά την παραγγελία σας, το τρίτο πρόσωπο που θα παραλάβει την παραγγελία σας αντί για εσάς, οφείλει να αναγράψει το ονοματεπώνυμό του και τον αριθμό του δελτίου ταυτότητάς του, επιδεικνύοντας παράλληλα κάποιο στοιχείο ταυτοπροσωπίας του χρήστη.

Εν πάση περιπτώσει η εταιρεία μας δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη δεδομένου ότι ο παραλαμβάνων το/α προϊόν/τα το/α παραλαμβάνει κατόπιν ρητής εντολής του παραγγέλοντος χρήστη και για λογαριασμό του και μόνο. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείται θα πρέπει να είναι εταιρική, δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία της αντίστοιχης εταιρείας. Κατά την παράδοση δε, θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητά του ή ένα τρίτο πρόσωπο που θα υπογράψει ολογράφως και θα αναγράψει τα στοιχεία της ταυτότητάς του.

Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της πωλήτριας εταιρείας.

3. Πληρωμή μέσω PayPal:

Θα πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό στο PayPal για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα έξοδα αποστολής χρημάτων μέσω PayPal επιβαρύνουν τον πελάτη.

Scroll Up