ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η ιστοσελίδα www.78strofes.gr είναι ένας από τους  διαδικτυακούς ιστότοπους που έχει δημιουργηθεί με τον διακριτικό τίτλο “Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ” η οποία εδρεύει στην Αθήνα επί της οδού Πραξαγόρου 27, Τ.Κ. 11745.

Η ιστοσελίδα έχει ως σκοπό να παράσχει άμεση ενημέρωση για τα προϊόντα της, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα για την πραγματοποίηση εξ’ αποστάσεως διαδικτυακής παραγγελίας τους καθώς και την διαδραστική επικοινωνία των επισκεπτών με την εταιρεία, μέσα από τον σχολιασμό και την εκδήλωση προτίμησής τους σε συγκεκριμένα είδη, αξιοποιώντας εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης.

Η εταιρία “Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ” σέβεται τα προσωπικά δεδομένα των καταναλωτών και χρηστών των ιστότοπών της και έχει δημιουργήσει αυτή τη δήλωση περί απορρήτου για να εξηγήσει πως χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες. Κάνουμε εύλογες προσπάθειες για να προστατεύσουμε οποιαδήποτε πληροφορία δοθεί σε εμάς.

Όλες οι τιμές των προϊόντων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα, είναι τελικές (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Κάθε ένα προϊόν που βλέπει ο χρήστης, περιλαμβάνει μια ή περισσότερες εικόνες, περιγραφή (αν αυτή είναι διαθέσιμη), την τιμή του, την διαθεσιμότητά του και την επιλογή “Προσθήκη στο καλάθι“.

Πραγματοποιώντας την εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα, επωφελείστε από όλα τα χαρακτηριστικά του και μπορείτε να προβείτε σε παραγγελία προϊόντων. Όταν πραγματοποιείτε την εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα, θα χρειαστεί να παρέχετε με την ελεύθερη συγκατάθεσή σας κάποια προσωπικά σας δεδομένα όπως ενδεικτικά το όνομα σας, την διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, την διεύθυνση παράδοσης, την ηλικία σας, το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Τα Προσωπικά σας Δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στην ενότητα: Ασφάλεια Συναλλαγών και Προσωπικά Δεδομένα.

Scroll Up